top of page

Hakkımızda

1989 yılından beri sadece süt ve süt ürünlerine odaklı olarak faaliyet gösteren Uğuray, Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bulunan tesisinde, yılda 54 Milyon litre süt işlemekte ve tüketicilerine 25 çeşit ürün sunmaktadır. Süt ve süt ürünlerinde bölgenin lideri, sektörünün de lider adayı bir  marka olup 150 kişiye doğrudan istihdam sağlamaktadır.

Misyonumuz 

 

Sütün faydasını ve bereketini yayma tutkusuyla, Köylerden sofralara süt değer halkasını  en verimli şekilde yönetip geliştirerek, insanların  yaşam kalitelerini yükselten, sağlık ve mutluluk veren, doğal ve  lezzetli süt

Vizyonumuz
 

Süt sektörünün en sevilen markası, en saygı duyulan ,en güvenilen kuruluşu ve lider şirketi olmak.

ürünleri sunmak. 

Kalite Birinci Hedefimiz

Uğuray ISO 9001:2008 Standardı şartlarını karşılayan bir Kalite Yönetim Sistemine sahiptir. Bu kalite sistemini FQC  22000 Gıda Güvenliği Sistemiyle birlikte yönetiyoruz.
Uğuray da kalite, çalışanlarımızın birinci hedefidir. Kalite Yönetim sistemi, veriler ile ölçme ve değerlendirme üzerine kuruludur. Bütün çalışanlarımızın önceliği, iyileştirme faaliyetlerini, “sorun oluşmadan” önlemektir.
Kalite Yönetim Sistemimiz; Gıda Güvenliğini garanti eden İyi Hijyen Uygulamaları (GHP), İyi Üretim Uygulamaları (GMP), İyi Laboratuvar Uygulamaları (GLP) ve Gıda Güvenliği Yönetim Süreci’nden oluşur.

Değerlerimiz
 

Saygı : Topluma ve doğaya saygılıyız.

Güven : İnsanlara güven veriyoruz

Sorumluluk : Her zaman hesap vermeye hazır, adil ve şeffaf davranır, sorumluklarımıza sahip çıkarız.

Mükemmellik : İşimizin uzmanı olmak için kendimizi sürekli geliştirir en güzelini ararız.

Kalite Politikamız

Uğray’da kalite, yalnızca üretim sırasında değil, süt gibi son derece değerli ve hassas bir gıdanın gereği olarak süt alım ve dağıtım zincirinin tamamında yönetilir.
Süt üreticilerinin daha kaliteli ve verimli süt üretebilmeleri için, Uğuray düzenli olarak süt üreticilerine ve girişimcilere ücretsiz eğitim verir. Sektöre nitelikli insan yetiştiren eğitim programları düzenler.
Uğray’ın anlayışı, doğasını olduğu gibi koruyarak sütü en hijyenik koşullarda işleyip doğal lezzetli süt ürünleri üretmek ve bunları en sağlıklı, en kullanışlı ambalajlarda, soğuk zinciri bozmadan sofralara ulaştırmaktır.

bottom of page